domingo, 10 de julio de 2011

PLATAFORMA PER CATALUNYA VILANOVA DEL CAMI POSA CONDICIONS


El grup municipal de Plataforma per Catalunya a Vilanova del Camí vol manifestar mitjançant el present comunicat que posat que l’excel•lentíssim Alcalde de Vilanova del Camí, el sr. Joan Vich del PSC, ha demanat a aquest grup que la nostra votació en el proper ple del cartipàs no sigui negativa perquè aconsegueixi tirar endavant la seva proposta, que el nostre vot si no és negatiu no serà gratuït.
Tan sol votarem en manera positiva si es compleix part del nostre programa electoral, ja que és el nostre deure moral i el compromís de PxC amb els seus votants. Per tant condicionem el nostre vot al fet que el Sr. Alcalde es comprometi públicament i per escrit a complir els tres punts que detallem a continuació.

1- A complir sense fissures la llei d'estrangeria i per tant a no empadronar ni a un sol immigrant il•legal més a Vilanova del Camí.

2- A donar preferència total i absoluta a les persones amb DNI per sobre de les quals tinguin el NIE en tots els treballs públics que generi l'Ajuntament a nivell municipal. Tant a nivell consistorial com en les ocupacions que generin les empreses municipals.

3- A votar a favor d'una moció que presentarà pròximament PxC a Vilanova del Camí per a la prohibició total de l'ús del burka i el niqab a la població.

Únicament amb aquest compromís Plataforma per Catalunya tindria un vot positiu en el proper ple, ja que el nostre únic compromís i l'únic lligam polític que tenim és amb la gent de casa de Vilanova del Camí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario