jueves, 28 de julio de 2011


Plataforma per Catalunya a Igualada vol expressar la seva opinió després del passat Ple Ordinari de l'Ajuntament de la nostra ciutat.


Volem condemnar i manifestar el nostre estupor, perplexitat i por davant l'actitud de la regidora d'ICV, la Sra. Mateu, que va ser l'única persona en el saló Plenari que va votar en contra de la moció presentada per PxC per condemnar l'horrible atemptat que va tenir lloc a Oslo. I també volem felicitar-nos d'haver votat a favor una moció semblant del grup ICV, malgrat que la Sra. Mateu, en una ostentació de psicologia criminal, es va permetre explicar les causes d'un pertorbat mental per cometre tal atrocitat. Pensem que la penosa actitud de la Sra. Mateu la delata davant tota Igualada com una persona fanàtica i irresponsable.


De igual forma lamentem profundament el vot negatiu de CIU i d'ERC (del qual dubtem si és que té vida pròpia a Igualada, cosa que desconeixem de moment) i l'abstenció del PP i ICV a la Moció presentada per PxC, en la que es demanava que totes les forces polítiques de la ciutat s'unissin en una declaració conjunta contra les retallades en la sanitat de la nostra ciutat. Demostrant així a tota la ciutadania el grup de Convergència i Unió que posa per davant, de forma descarada, els interessos partidistes als de la ciutat. Moció que presentarà la resta de grups de PxC a la comarca en els propers plens. Regidors que van estar tots presents en la manifestació convocada pels treballadors sanitaris de la nostra comarca.


Manifestem que el nostre vot negatiu a les bases per a la prestació d'ajudes que va presentar tant el grup de Govern, com les esmenes del PP, es queden a anys llum de l'ideari polític de PxC, ja que són bases que fomenten una vegada més la discriminació cap a la gent de casa i que en la seva majoria aniran a parar una vegada més a la immigració. Sobre les ajudes per a llibres de text, les quals per cert s'atribueix el mèrit constantment el grup del PP, tornem a reiterar el que el nostre portaveu Robert Hernando va exposar en el Ple: “Estem d'acord amb les ajudes, però en cap manera amb les bases ja que amb el simple empadronament a la ciutat basta per obtenir-les i com tothom sap els Ajuntaments empadronen il·legals sense cap rubor. A més de que ens sembla injust que no es tingui en compte la renda de les persones per tenir accés a les mateixes”, doncs com li va dir el Sr. Hernando al Sr. Calbó en el Ple “es podria donar el cas que una persona amb sou de Diputat tingués accés a aquestes ajudes de 45 anuals, mentre possiblement hi hagi persones amb més necessitat que es quedin sense prestació en aquest o un altre concepte”.
Per últim expressar la nostra sorpresa amb la deserció infantil del Ple per part del Grup dels Socialistes a Igualada i que lamentem profundament no conèixer quin hagués estat el sentit del seu vot en les mocions que es van presentar després de la deserció de les seves responsabilitats com a representants del poble.

1 comentario:

  1. Em sembla molt fort que la senyoreta Mateu votès en contra de la moció per condemnar l' atemptat d' Oslo per pur orgull, potser li caldria madurar tot i que la pell ja la té prou de madura.
    Aquesta dona és una terrorista!

    ResponderEliminar