jueves, 7 de julio de 2011

CARTIPAS IGUALADA


El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya a Igualada vol expressar el seu malestar amb l’equip de govern i amb l’alcalde Marc Castells, ja que pensem que no ha respectat per res als votants de la Plataforma per Catalunya a Igualada.
Pensem que una alcalde ha de ser l’alcalde de tots i que el Sr. Marc Castells en els pocs dies de mandat ja ha demostrat uns tics autoritaris que no ens agraden.
No content en faltar en respecte als votants de PxC quan en referencia a l’entrada al consistori del nostre grup va dir que no acceptaria actituds antidemocràtiques i de no haver demanat disculpes, malgrat el nostre portaveu Robert Hernando li ha demanat en els dos Plens que s’han celebrat i per mediació dels mitjans de comunicació. També ha deixat fora a Plataforma per Catalunya de tots els òrgans de govern que ha pogut i només ens ha inclòs en les comissions on era obligat que estiguéssim per temes estatutaris.
També volem denunciar, com ja vàrem fer al Ple, que no estem gens d’acord en el concepte de les retribucions econòmiques dels regidors i per suposat, com ja vam dir a la campanya i al passat Ple del cartipàs, creiem que s’han d’eliminar els càrrecs de confiança; malgrat que, a diferencia de la resta de partits, si valorem positivament la supressió dels càrrecs administratius dels grups municipals ja que pensem que han de ser els militants qui facin aquesta feina.
En aquet sentit el portaveu de PxC a Igualada Robert Hernando a declarat que “en pocs dies hem vist actituds en el Sr. Marc Castells que no ens han agradat, durant la campanya es va fer un fart de demanar transparència i diàleg i de moment esta molt lluny de tot el que havia predicat ja que ha marginat a Plataforma per Catalunya deliberadament”. I va acabar fent una advertència “creiem que els càrrecs de confiança s’han de suprimir en la seva totalitat, ara resulta que després de tant parlar el Sr Castells té els mateixos càrrecs que el Sr. Aymamí. Estarem molt pendents de l’actuació d’aquestes persones, el fet de posar un càrrec de confiança per comunicació ens recorda a actituds que tenen impresentables com Fidel Castro o Chávez i això redueix Igualada a la condició de república bananera , cosa que ens preocupa i molt”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario