martes, 1 de marzo de 2011


PLATAFORMA PER CATALUNYA PRESENTA EL SEU CANDIDAT PER VILANOVA DEL CAMÍ

El seu nom és Sergi Balcells Martínez de 30 anys i va néixer el 23 de Juliol de 1980 a Barcelona i viu a Vilanova del Camí, treballa al sector de l'automoció i fa quatre anys que és delegat sindicalista per la Unió Sindicalista Obrera Catalana (USOC) és tècnic en prevenció de riscos laborals i és pare d'una nena d'un any.

Sergi ha manifestat la seva enorme satisfacció de tenir l'oportunitat de poder treballar pel seu poble de tota la vida i que “Em marco com a prioritat la mateixa que el meu partit com no podia ser d'una altra forma, primer som els de casa i en un poble com el nostre que està entre els tres primers amb la taxa d'atur més alta de la província de Barcelona no podem permetre'ns el luxe d'acollir més immigrants” i va remarcar que “Em sento identificat al màxim amb el meu partit, porto un any afiliat i vaig treballar molt activament amb el meu president Josep Anglada a les passades autonòmiques a les quals vam estar molt prop d'entrar al parlament i on més de 75.000 catalans ens van donar el seu suport” en quant al resultat va dir “A Vilanova del Camí PxC va tenir uns grans resultats de gairebé un 7% esperem com a mínim de tres a quatre regidors, el nostre missatge és clar i directe i ha calat amb força en el cor dels meus veïns” . Amb la presentació de Sergi Balcells PxC ja ha presentat tres dels set candidats que va anunciar per la comarca de l’Anoia, els altres dos han estat Marcel Dot per Calaf i Robert Hernando per Igualada.


PLATAFORMA PER CATALUNYA PRESENTA SU CANDIDATO PARA VILANOVA DEL CAMÍ

Su nombre es Sergi Balcells Martínez de 30 años nació el 23 del 07 de 1980 en Barcelona y vive en Vilanova del Camí, trabaja en el sector de la automoción y hace cuatro años que es delegado sindicalista por la Unió Sindicalista Obrera Catalana (USOC) es técnico en prevención de riesgos laborales y es padre de una niña de un año.

Sergi ha manifestado su enorme satisfacción de tener la oportunidad de poder trabajar por su pueblo de toda la vida y que “Me marco como prioridad la misma que mi partido como no podía ser de otra forma, primero somos los de casa y en un pueblo como el nuestro que está entre los tres primeros con la tasa de paro más alta de la provincia de Barcelona no podemos permitirnos el lujo de acoger más inmigrantes” y remarcó que “Me siento identificado al máximo con mi partido, llevo un año afiliado y trabajé muy activamente con mi presidente Josep Anglada en las pasadas autonómicas en las que estuvimos muy cerca de entrar al parlamento y donde más de 75.000 catalanes nos dieron su apoyo” en cuanto al resultado dijo “En Vilanova del Camí PxC tuvo unos grandes resultados de casi un 7% esperamos como mínimo de tres a cuatro regidores, nuestro mensaje es claro y directo y ha calado con fuerza en el corazón de mis vecinos” . Con la presentación de Sergi Balcells PxC ya ha presentado tres de los siete candidatos que anunció para la comarca de l’Anoia, los otros dos han sido: Marcel Dot por Calaf y Robert Hernando por Igualada.

5 comentarios:

  1. està boníssiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona per ser la veu de tot el que pensem tants i tantes diàriament en la nostra vida qüotidiana, veu que es farà sentir en el teu Ajuntament.Me n'alegro moltíssim que un lluitador com tú hagi arribat tant lluny.Un Abraçada molt forta!!!!

    ResponderEliminar
  3. 9 de pedro Iglesias22 de mayo de 2011, 15:07

    ENHORABONA x ser la veu dins del teu Ajuntament i poder dir el que tants pensem en la qüotidianitat pero no diem obertament.No s'esperava menys d'un lluitador com tú.Una abraçada molt forta!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Enhorabona per la regidoria, podràs expressar el que tants pensem en la nostra qüotidianitat, potser l'únic que em molesta de tot plegat son tantes etiquetes...Bé, una abraçada molt forta de la 9 de pedro(Masquefa)!!!!

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona per la regidoria, podràs expressar el que tants pensem en la nostre vida diaria, per mi primer es la meva família. 9 de Pedro ( Masquefa)

    ResponderEliminar