domingo, 6 de marzo de 2011


PER FI PxC A IGUALADA


Estem a les portes d'una etapa emocionant i excitant ,fins i tot podem sentir-nos frisosos per que comencin arribar el sobres tan desitjats, aquests són com un regal de l’amic invisible, fins que no l’obres no saps si val la pena o va directament al cubell del rebuig,
Tot i això vull començar a obrir-los, tocar-los, mirar-los i el menys important llegir-los, i més tard entendreu el perquè, començaré a valorar el sobre, palpar el paper, la qualitat d'impressió, les fotos retocades amb photoshop.
Aviat tocarà fer el pas més agre i àcid, em de llegir les propagandes o mes ben dit decàlegs electorals, o potser em podem dir els 10 manaments de cada partit que al final es queden amb 1 o potser cap; segurament em quedaré embadalit al adonar-me de la gran quantitat de idees que aporten els nostres polítics. La gran majoria són palla per omplir les fulles de la propaganda i ben poques ens són d’útil ús als ciutadans; quina llàstima, no entenc com poden gastar tants diners en propaganda, total per dir tantes tonteries
No se si saben els postres polítics que el que necessita aquesta ciutat és no deixar escapar el tren una altre vegada, com ha passat moltes cops, que han d'apostar per una política social justa. Entenc per política social justa proposar idees i dur a terme accions on el beneficiaris siguin la gran majoria d’igualadins que al fi i al cap són com jo els que anem tirant endavant a trompicons pagant hipoteques, llum, els asfixiants impostos municipals; els petits comerciants que lluiten contra les multinacionals i els comerços amb una competència deslleial, els major d’edat i un llarg etcètera.
Per sort aquest any el panorama polític igualadí s'amplia, espero que això porti una mica d’esperança als igualadins de tota la vida..
Sí, sí senyors hi han els partits de sempre PP, PSC, IC, ERC i es presenta PxC, Plataforma per Catalunya, que foren una autentica revolució a les autonòmiques amb casi 80.000 vots, això vol dir que alguna cosa està canviant a Catalunya i val més que canvi aquí a igualada, una de comarques amb més índex d'atur de tota Catalunya gracies als nostres dirigents locals i comarcals.
Agrairia que Plataforma per Catalunya, PxC, aportin una campanya de política socials dirigida al igualadí de tota la vida, que treballin perquè Igualada torni a ser una ciutat prospera, donin prioritat absoluta a la creació d'ocupació, apostin per la creació d'infraestructures a la ciutat i la comarca.
Espero i desitjo que el significat d'aquest acrònim, PxC, signifiqui moltes coses positives com per exemple Prioritats per el Ciutadà, Primer per els de Casa, entre d’altres. Espero que aviat presentin la seva campanya que segur que no em decepcionarà, ni deixarà indiferent a ningú.
Ja sabem que hi han formacions que van dient que s'han divorciat políticament, un d'ells es deixa estimar per altres partits; realment qui s'ho pot creure això, fins que tornin a pactar com sempre amb lo be que s'està i lo que es cobra com a regidor, com per deixar-ho escapar, haurien de fer servir l'eslògan d'una multinacional Alemanya que diu YO NO SOY TONTO, que deixin pas a gent nova i amb ambició de fer quelcom positiu per la ciutat.
També m'agradaria saber com anirà la campanya electoral a la Nostra ciutat, espero que facin algun míting al heliport de l'hospital, mes que res per
.
donar-li algun ús, ja que una inversió de 600 mil euros es per aprofitar-la i no per adornar un hospital comarcal.
Aconsello, com a acte electoral, un passeig per el carril bici en mig d'un polígon industrial i passant per les sortides de les empreses, així sabran que anar amb bicicleta per igualada s'ha convertit en un esport de risc.
Podrien acabar l'acte a les zones blaves de la zona de l'hospital, ja que molts partits centren la seva campanya en eliminar-les. Són les inversions més ridícules que s'han fet a la nostra ciutat, i lo més ridícul és que els hem votat a canvi de que ens sangria a impostos i zones blaves; perdoneu que us digui que em de obrir els ulls i buscar alternatives.
Amb totes aquests diners haurien pogut fer llars d'infants, casals per la tercera edat, o altres equipaments socials o inclús rebaixar el alts impostos que paguem a l'ajuntament.
Recordo al nostre Batlle que passi per el meu barri a dur a terme el que va prometre fa 4 anys, o potser ja se’n encorda perquè segur que vindrà a esgarrapar alguns vots o a promoure alguns dels nous pàrquings o places de pupil•latge , és més cool, que volen fer en alguns barris.
Suposo que aquestes obres ja no les duran a terme els de sempre, fa una mica de pudor a corrupció i tràfic D'influències, sinó com s'entén que totes les obres fossin adjudicades als mateixos; ai ai ai els concursos d'adjudicació s'haurien de revisar les bases o potser les fan a mida dels seus amics, i no pas per afavorir les empreses de la ciutat o la comarca.
Senyors prou i prou !, poseu-vos a treballar o marxeu si us plau !, és moment de fer una política social propera al ciutadà no una demagògia social com s'ha estat fent durant molts anys.
A saber quin serà el resultat però com guanyin els de sempre les pròximes eleccions, el que tinc clar es que desprès vindran les mesures impopulars, o sigui les retallades dels senyors socialistes, dels convergents o unionistes democràtics i peperos.
No espero res de res de positiu veient la classe política que tenim, per aquesta ciutat, però crec amb la alternativa i amb el canvi, endavant Plataforma per Catalunya.

XAVI PERERA PxC IGUALADA

No hay comentarios:

Publicar un comentario