miércoles, 12 de enero de 2011


ANY NOU, DESASTRE NOU


Any nou, govern nou. Vida nova? Doncs sembla que no, i encara menys si apliquem aquella màxima que tot el que va malament és susceptible d'empitjorar. Com a mínim en matèria d'immigració aquesta és la lectura que podem fer si tenim en compte que el nou responsable d'immigració del Govern del president Artur Mas, és un dels responsables directes d'haver convertit Badalona en una espècie de campament per a gitanos romanesos que conviuen en total harmonia amb moros i Latin Kings, creant una multiculturalitat que com tots sabem ens encanta als autòctons, i és que els catalans som així d'hospitalaris, ens agrada, ens posa que ens robin la cartera, que ens amenacin, que ens facin competència deslleial, que la gent es reuneixi per odiar a la nostra cultura en temples que paguen els nostres impostos. Els catalans som així.

Si bé, és cert que l'altre candidat que sonava tampoc era una bona notícia per a Catalunya i la seva identitat. Ni més ni menys que el cap de turc que ha posat CIU a l'opinió publica pel vergonyós cas Palau. Àngel Colom, aquest home que ha anat de partit ha partit i llenço perquè em toca en els últims anys sense la més mínima intenció de ruboritzar-se, aquest Mesías que va declarar que Catalunya s'havia de preparar a fons per rebre en els propers anys 1.300.000 immigrants.

Sigui com sigui, un servidor poc esperava del nou Govern de Mas, la burgesia catalana no viu als barris de Badalona, ni als de L’Hospitalet, ells no tenen problemes amb la immigració, és el que té viure en barris fatxendes i no barrejar-se amb les classes mitjanes, és el que té viure en la bombolla dels vidres tintats.

Poc podíem esperar de Mas, un polític que s'ha dedicat durant la seva campanya a traduir el seu programa a l'àrab, però mai al castellà, ja que la llengua de Cervantes és l'enemic i molt menys “In” que el moraco. Gens esperàvem d'un partit que ha donat mítings exclusius per a immigrants, com si això no fos racista i excloent.


ROBERT HERNANDO (DELEGAT PXC ANOIA)

1 comentario:

  1. Aixo no ho podem tolerar més,els rics més rics,i els pobres més pobres,es volen caregar la clase mitjana.Robert jo estic amb tu!!!!

    ResponderEliminar