miércoles, 19 de enero de 2011



ANOIA, 18/01/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) ANUNCIA UN MÍNIM DE 7 CANDIDATURES A LA COMARCA DE L’ANOIA




El president de PxC, Josep Anglada, que ha visitat aquest dimarts la comarca de l’Anoia, ha manifestat que “els homes i les dones de PxC a l’Anoia heu demostrat que teniu capacitat de treball, sacrifici i preparació més que suficient per liderar aquest canvi que tant demanden els vostres veïns”.




Anoia Redacció.- Dimarts passat va tenir lloc l'assemblea local de PxC Anoia, amb la presència del president del partit, Josep Anglada. En la mateixa es va aprovar la presentació de sis candidatures a la comarca per a les municipals de maig, que seran les d'Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Piera, Hostalets de Pierola, Rubió i Masquefa. Es va informar que estan a punt de tancar-se les de Calaf i Capellades. El delegat local d’Igualada i coordinador comarcal, Robert Hernando, va fer un exhaustiu repàs dels resultats de la comarca a les últimes eleccions al Parlament, on PxC va aconseguir a l’Anoia un 3.60% dels vots, percentatge que li hagués donat entrada directa al Consell Comarcal. També es va acordar que la delegació local de cada municipi confeccionarà les seves pròpies llistes i escollirà els seus respectius caps de llista que s'aniran presentant en societat en les properes setmanes. Per la seva banda, el president de PxC, Josep Anglada, va elogiar el treball de l’agrupació comarcal i els va animar a seguir treballant per una comarca que està demanant a crits la presència de PxC en les seves institucions. “És obvi que l'Anoia necessita un partit que defensi primer a la gent de casa, sou una comarca molt castigada per la xacra de la desocupació” i va assenyalar “és clar que la vostra comarca necessita un canvi, i vosaltres, els homes i les dones de PxC a l’Anoia heu demostrat que teniu capacitat de treball, sacrifici i preparació més que suficient per liderar aquest canvi que tant demanden els vostres veïns”, i els va recordar que “Plataforma per Catalunya es presentarà en unes cent localitats a les eleccions municipals de maig i posarà la cara vermella a d’altres que es fan dir partits i que tan sols són productes de màrqueting que apareixen només cada quatre anys i no tenen cap militància” El president de Plataforma per Catalunya Josep Anglada va respondre a totes i cadascuna de les preguntes que li van realitzar els afiliats, i va acabar la jornada acompanyat per ells en un gran sopar on va regnar el bon ambient que caracteritza a la gran família de PxC, que està creixent a passos engegantits per tots els racons de Catalunya.
PxC Anoia, 18 de gener de 2011


COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)


ANOIA, 18/01/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA ANUNCIA UN MÍNIMO DE 7 CANDIDATURAS EN LA COMARCA DE L’ANOIA




El presidente de PxC, Josep Anglada, que ha visitado este martes la comarca de l’Anoia, ha manifestado que “los hombres y las mujeres de PxC en l’Anoia habéis demostrado que tenéis capacidad de trabajo, sacrificio y preparación más que suficiente para liderar ese cambio que tanto demandan vuestros vecinos”.




Anoia Redacción.- El pasado martes tuvo lugar la asamblea local de PxC Anoia, con la presencia del presidente del partido, Josep Anglada. En la misma se aprobó la presentación de seis candidaturas en la comarca para las municipales de mayo, que serán las de Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Piera, Hostalets de Pierola, Rubió y Masquefa. Se informó que están a punto de cerrarse las de Calaf y Capellades. El delegado local de Igualada y coordinador comarcal, Robert Hernando, hizo un exhaustivo repaso de los resultados de la comarca en las últimas elecciones al Parlament en donde PxC logró en l’Anoia un 3.60% de los votos, porcentaje que le hubiese dado entrada directa al Consell Comarcal. También se acordó que la delegación local de cada municipio confeccionará sus propias listas y escogerá sus respectivos cabezas de lista que se irán presentando en sociedad en las próximas semanas. Por su parte, el presidente de PxC, Josep Anglada, elogió el trabajo de la agrupación comarcal y les animó a seguir trabajando por una comarca que está pidiendo a gritos la presencia de PxC en sus instituciones. “Es obvio que l'Anoia necesita un partido que defienda primero a la gente de casa, sois una comarca muy castigada por el látigo del desempleo” y señaló “está claro que vuestra comarca necesita un cambio, y vosotros, los hombres y mujeres de PxC en l’Anoia habéis demostrado que tenéis capacidad de trabajo, sacrificio y preparación más que suficiente para liderar ese cambio que tanto demandan vuestros vecinos”, y les recordó que “Plataforma per Catalunya se va a presentar en unas cien localidades en las elecciones municipales de mayo y pondrá la cara colorada a otros que se hacen llamar partidos y que tan solo son productos de marketing que aparecen sólo cada cuatro años y no tienen militancia alguna” El presidente de Plataforma per Catalunya Josep Anglada respondió a todas y cada una de las preguntas que le realizaron los afiliados, y acabó la jornada acompañado por ellos en una estupenda cena en donde reinó el buen ambiente que caracteriza a la gran familia de PxC, que está creciendo a pasos agigantados por todos los rincones de Catalunya.
PxC Anoia, 18 de enero de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario